Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Γουλιά ή αλλιώς κοτσανάκια σπανακιού

Γουλιά ή αλλιώς κοτσανάκια σπανακιού

Από τη φίλη Paraskevi Koyntoyrogiannh απ΄τη Λακωνία μάθαμε ότι όταν κάνουμε σπανακόπιτα, κρατάμε τα “γουλιά”από το σπανάκι, δηλαδή τα κοτσανάκια που είναι κοντά στη ρίζα. Τα βάζουμε σε μια λεκανίτσα με νερό για να μαλακώσουν και να φύγουν τυχόν χώματα που έχουν μέσα τους. Καθαρίζουμε καλά και μόλις στραγγίξουν τα βάζουμε σε σακουλάκι και τα καταψύχουμε. Να μην ξεχάσουμε να γράψουμε πάνω στο σακουλάκι τι περιέχει! Τα μαγειρεύουμε μόνα τους με ρυζάκι όπως το σπανακόρυζο ή με σουπιές ή καλαμαράκια!!!

Ευχαριστούμε, Παρασκευή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου