Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Ποια κρεμμύδια να διαλέξω;




Κρεμμυδιού το ανάγνωσμα!
Μέρος 1ον :Ποιά κρεμμύδια να διαλέξω;;;




Κίτρινα κρεμμύδια: Χωρίς έντονη γλύκα ή άρωμα, καραμελώνουν υπέροχα! Είναι γενικής χρήσης, ταιριάζουν κυρίως στα μαγειρευτά φαγητά.

Κόκκινα κρεμμύδια: ... που στην πραγματικότητα είναι μωβ!!! Λιγότερο καυτερά από τα κίτρινα, πιο τραγανά. Προτείνονται για ωμές παρασκευές και γίνονται πολύ ωραίες πίκλες. Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε πώς μπορείτε να τα απολαύσετε εύκολα σε 1’ με τα ψητά ή τα ψάρια ή εδώ σε μια απολαυστική μανιάτικη σαλάτα με πορτοκάλι.

Άσπρα κρεμμύδια: Τρυφερά με ήπια γεύση και γλύκα, μπορούν αν καταναλωθούν είτε μαγειρεμένα είτε ωμά σε πιάτα που θέλετε πιο ήπια γεύση κρεμμυδιού.

Για να δείτε πώς να έχετε πάντα σωταρισμένα κρεμμύδια κάνετε κλικ εδώ και πώς να περιορίσετε τα δάκρυα κατά το καθάρισμα κάνετε κλικ εδώ.


Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα μου στο Facebook με τίτλο “Κολατσιό!!” (κάντε κλικ εδώ για να τη δείτε) ή να ακολουθήσετε αυτό το ιστολόγιο πατώντας επάνω δεξιά το κουμπάκι που γράφει “Παρακολούθηση”!

Να είστε όλοι καλά και καλά μαγειρέματα!
Αλέκα Νικολαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου