Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Για πιο νόστιμα σαρμαδάκια!


Για νοστιμότερα σαρμαδάκια!

Επειδή δεν πετάμε τίποτε πριν εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητές του!

Πλένουμε και βάζουμε σε σακουλάκι στην κατάψυξη τα κοτσανάκια από τα αμπελόφυλλα που μαζέψαμε,
τα κοτσάνια από το μαϊντανό, το μάραθο, την άνηθο, τις φλούδες από τα καρότα και οποιοδήποτε άλλο μυρωδικό που καθαρίσαμε! Όταν κάνουμε σαρμαδάκια στρώνουμε στον πάτο της κατσαρόλας με τα αυτά. Δεν κολλάνε τα σαρμαδάκια, το φαγητό μας παίρνει επιπλέον γεύση και γλυτώνουμε και μερικά αμπελόφυλλα που με τόσο κόπο μαζέψαμε και συντηρήσαμε!


Ενημέρωση Μαΐου 2019: Κι όπως έμαθα πρόσφατα από την κυρία Γιαννούλα, αν θέλετε ακόμη περισσότερη κρεατένια γεύση απλώς στον πάτο της κατσαρόλας, πάνω από τα φύλλα και τα κοτσάνια, βάλτε μια-δυο μοσχαρίσιες μπριζόλες. Προσέξτε όμως διότι στο τέλος θα μαλώνετε ποιος θα φάει τις μπριζόλες και ποιος τα σαρμαδάκια, τόσο νόστιμα που γίνονται και τα δυο!!!

Για να δείτε τη συνταγή για τα σαρμαδάκια με όλα τα μυστικά της, πατήστε εδώ και εδώ.
Για να δείτε πώς μπορούμε να συντηρήσουμε τα αμπελόφυλλα, πατήστε εδώ.
Για να δείτε πώς μπορούμε να καταψύξουμε τα σαρμαδάκια, πατήστε εδώ

Αν σας αρέσουν οι αναρτήσεις μου, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα μου στο Facebook με τίτλο “Κολατσιό!!” (κάντε κλικ εδώ για να τη δείτε) ή να με ακολουθήσετε στο twitter στο @Aleka_Ni ή να ακολουθήσετε αυτό το ιστολόγιο πατώντας επάνω δεξιά το κουμπάκι που γράφει “Παρακολούθηση”! Κι αν νομίζετε ότι αξίζουν μια κοινοποίηση, θα χαιρόμουν πολύ αν το κάνατε! Σας ευχαριστώ!

Να είστε όλοι καλά και καλά μαγειρέματα!
Αλέκα Νικολαΐδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου