Για
να μαλακώνει το κρέας στην κατσαρόλα
και
να βράζουν
και τα όσπρια
Για
να μαλακώσει το κρέας στην κατσαρόλα ή
να βράσουν καλά τα όσπρια, βάλτε 2-3
κλαδάκια μουριάς ή πλατανομουριάς. Η
τελευταία είναι η λεγόμενη διακοσμητική
μουριά που δεν βγάζει μούρα.
Επειδή
όπως δεν έχουμε όλοι μια μουριά στην
αυλή μας για να κόβουμε κλαδάκια, την
επόμενη φορά που θα βρεθείτε μπροστά
σε μια μουριά, κόψτε κλαδάκια κάντε τα
ένα ματσάκι και αφήστε τα να ξεραθούν.
Μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους και τα
αποξηραμένα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου