Αν
κάνετε στραγγιστό γιαούρτι ή σπιτικό
τυρί...
Επειδή δεν πετάμε τίποτε πριν εξαντλήσουμε τις δυνατοτότητές του...
Αν
κάνετε σπιτικό στραγγιστό γιαούρτι ή
τυρί μην πετάτε το ξυνούλικο υγρό υγρό
που έβγαλαν.
Είναι ωφέλιμος ορός γάλακτος
που περιέχει πρωτεΐνη, προβιοτικά,
αμινοξέα
και
ασβέστιο. Προσθέστε τον σε χυμούς ή
σμούθις, πιείτε τον σκέτο αρωματισμένο
με λίγο δυόσμο ή αντικαταστήστε με αυτόν
το γάλα ή το γιαούρτι στα κέικ και θα έχετε ένα
εκπληκτικά τρυφερό κέικ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου